Šta je halogenerator?

Za celokupno i pravilno funkcionisanje sistema slane sobe, ključni element predstavlja aparat pod nazivom halogenerator. On proizvodi suvu sonu aerosol, koja se distribuira vazduhom duž prostorije i stvara kompletan blagotvoran efekat.

Uz pomoć kvalitetnog halogeneratora koji poseduje senzor i ima mogućnost doziranja količine aerosoli po kubnom metru, stvara se idealna mikroklima nalik pravoj lekovitoj pećini! Sjajno, zar ne?

 

Partneri za halogeneratore

Naš centar SORELAX predstavlja ekskluzivne partnere najvećeg proizvođača halogeneratora i halokompleksa AEROMED / HALOMED  grupacije i Instituta za respiratornu higijenu i haloterapiju iz Budimpešte. Oni se proizvode pod strogom kontrolom dr med. sci Alina Červinskaja, koja je kreator moderne haloterapije. Mi se vodimo tom izvanrednom teorijom i praksom i zastupamo princip kontrolisane haloterapije, te poslujemo sa onima koji bi gradili slane sobe.

Dakle, ukoliko i Vi želite da otvorite svoju slanu sobu i potreban Vam je kvalitetan halogenerator sa senzorima koji garantuje bezbednost i stabilnost – obratite se nama. Ovakvi aparati se mogu koristiti za SPA i Wellness centre, kao i u medicinske svrhe. Tu spada upotreba u bolnicama, poliklinikama, privatnim klinikama, kao jedan od zdravih i efikasnih tipova terapije za razna stanja kod dece i odraslih osoba.

Naučno potvrđeno dejstvo

Terapijsko dejstvo upotrebe slane sobe sa halogeneratorima koji su napravljeni od strane HALOMED grupe je naučno potvrđeno sa preko 200 naučnih članaka i studija. Grupacija poseduje preko 25 godina u proizvodnji i distrubuciji ovih aparata širom sveta, a sada i Vi imate mogućnost da brzo i lako nabavite halogenerator i za potrebe Vašeg biznisa, u Srbiji.

 

Naša misija i vizija

Verujemo da dobro disanje nije luksuz. Briga o plućima i imunološkom sistemu je neophodna. Efikasna haloterapija može biti ključni deo Wellness paketa. Želimo da svojim klijentima donesemo bolji kvalitet zdravog života i uspeha u poslovanju uz efikasne, inovativne i naučno dokazane tehnologije i opremu.